Najavljen četvrti kandidat za načelnika Općine Podbablje

Čini se da će općina Podbablje biti u samom vrhu jedinica lokalne samouprave ne samo u Imotskoj krajini,već i  u županija, a koja će na predstojećim lokalnim izborima imati (za sada) četiri kandidata za mjesto načelnika.

Nakon što je HSS  te općine, pod okriljem Hrvatske demokršćanske stranke istaknuo svoga kandidata dr.Domagoja Karina,HDZ svoga, predsjednika obrtnika Imotske krajine Hrvoja Biošića,te nakon što je svoju kandidaturu istaknuo  nezavisni prof. Ante Kujundžić,i četvrti kandidat  najavio je utrku za čelno mjesto jedine općine u Imotskoj krajini  koja  ima načelnika  a koji ne dolazi iz  Hdz-a .To je dipl pravnik Boris Glavaš uposlenik u općini Podbablje.Boris Glavaš kandidirao se kao nezavisni kandidat,a što je interesantno u dva mandata bio je i politički tajnik Hdz-a svoje općine, te u dva mandata i predsjednik temeljnog ogranka Druma.Prije lokalnih izbora 2013. godine dao je neopozive  ostavke na te funkcije.

-Ja i kandidatkinja s moje liste za donačelnicu gospođa pravnica Kornelija Grbavac ,kao i moji prijatelji koji podupiru kandidaturu  pod geslom „Ovo je naša zemlja-ostanimo tu“,znamo što hoćemo,te da Podbablje može i zaslužuje više.Mladi smo, obrazovani, ne robujemo stranačkim stegama ,imamo vrhunske  programe,za razvoj općine, riječi su Borisa Glavaša.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com