Imotski mladi sportaši postigli izvrsne rezultate na raznim natjecanjima

U srednjim školama Imotski djeluju četiri sportska društva, a njihovi članovi -učenici tih društava,imali su ovih dana veliki broj natjecanja.,gdje su i na zonskim natjecanima osvojili visoka mjesta.Tako su se natjecali  u  košarci (m+ž), futsalu također muški i žene.,te u rukometu i odbojci/samo muš

Tehnička škola pobjedila je u rukometu (m) i u nogometu (m), te je na zonskom natjecanju osvojila druga mjesta u navedenim sportovima.

Gimnazija Dr. Mate Ujevića pobijedila je u nogometu (ž) i na zonskom osvojila 2. mjesto, u košarci je na županijskom osvojila 2.mjesto (ž) i 4.mjesto(m), na županijskom natjecanju u odbojci (m) osvojili su 3.mjesto, a u stolnom tenisu 4. mjesto.

-Svim učenicima čestitam na postignutim rezultatima,a u idućoj školskoj godini im želim više uspjeha. Posebno pozdravljam naše maturante i zahvaljujem što su bili sa nama sve ove godine, kao i sve bivše učenike koji su nam donijeli brojne medalje.

A  naše ravnatelje pozivam da za vrijeme održavanja sportskih natjecanja dođu u dvoranu te pruže moralnu podršku svojim učenicima, to je mali korak za njih a velik za naše učenike !!!

Osim toga u ime učenika i svoje osobno molim ih da konačno sjednu za stol i dogovore se oko obnove vanjskih sportskih terena, kojima je to prijeko potrebno.Sigurna sam da bi uz bolje materijalne uvjete i malo razumijevanja naši učenici postigli još bolje rezultate,izjavila nam je prof Gordana Šabić Todorić tajnica sportskih društava Imotske krajine.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com