Gotovo sve spremno za “Tour of Croatia”

Više od 90 posto  poslova oko pripreme za organizaciju 3. etape međunarodne biciklističke utrke Tour of Croatia,koja u četvrtak 20. travnja u 11 sati starta sa Šetališta Stjepana Radića u Imotskom je gotovo.

Organizator utrke uz pomoć naše TZ grada već je markirao mjesta za posebne redare, određene su kontrolne točke,a poznati su i gosti koji će govoriti na samom startu.To su župan Zlatko Ževrnja, zatim direktor TZ naše županije Joško Stella i direktor TZ Imotski Luka Kolovrat.

Ova utrka koja od Trga Matice Hrvatske ide ulicom kod Ime,potom prema Modrom i Crvenom jezeru, spušta se novom prometnicom do benzinske postaje u Prološcu,te od tu se vraća na državnu prometnicu kod Vukadinovića kuće i onda dalje sve do Zadra na put dug 224 kilometra ,imati će itekako veliku reklamu za naš grad i Imotsku krajinu.Čak 177 zemalja preuzelo je signal  kanala Euro sporta,a osim utrke biti će prikazano Modro i Crveno jezero,Kanjon Badnjevica i Ričičko jezero, Prološko Blato, rijeka Vrljika, naši stečci,kao i ,lokalitet Crkvine.

Već od srijede ukloniti će se se automobili na lokacijaa gdje prolaze biciklisti.Ove godine to je vrlo respektabilna svjetska biciklistčka elita.Inače druga etapa ove utrke ide dan ranije  ide od Trogira do vrha sveti Jure na Biokovi.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com