Vozači, oprez! Zatvaranje cestovnih pravaca na području Imotskog za vrijeme Tour of Croatia

3. etapa najvećeg biciklističkog spektakla, međunarodne utrke Tour of Croatia, starta danas u 11 sati s Trga Matice hrvatske u Imotskom. U to vrijeme ceste će se zatvarati etapno, najmanje pola sata prije prolaska natjecatelja, te će biti etapno otvarane za promet nakon prolaska sudionika. 

Trasa utrke na dan 20. travnja 2017.

Imotski – očekivani početak u 11:00 sati (Šetalište Stjepana Radića, Ulica 3. imotske bojne, Fra Stjepana Vrljića, Vladimira Nazora, Put Crvenog jezera, Gojka Šuška) – Proložac Donji (D60) – Glavina Donja Vukadinovići

Cista Provo – očekivani prolaz 12:00 sati (D39) – Šestanovac (D206) – Blato na Cetini (D6263) – D70 – Kneza Trrpimira, Poljičke kneževine – Perunova

 Žrnovnica ( Korešnica – Starčevićeva) očekivani prolaz 13:05 sati – Solin (Antuna Gustava Matoša)

Kaštela očekivani prolaz 13:25 sati (D8)

Trogir- Boraja očekivani prolaz 14:25 sati

Vozači se mole da u tim vremenskim intervalima izbjegavaju  navedene cestovne pravce te se koriste  alternativnim pravcima. Zbog održavanja utrke očekuju se pojačane gužve i zastoji prometa, stoga molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i upućujemo ih na obvezu poštivanja prometne signalizacije.

Svi sudionici u prometu pozivaju se i na poštivanje zapovijedi, uputa i smjernica policijskih službenika na terenu, kao i uputa redarske službe organizatora utrke, kako svojim ponašanjem ne bi ugrozili vlastitu, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu, poručuju iz PU Splitsko-dalmatinske.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com