Puna kino dvorana na skupu HDZ-a u Imotskom

Završnim skupom u punoj dvorani Gradakoga kina u Imotskom, lokalni HDZ je, uoči izborne šutnje, zaključio svoju kampanju. U emotivnom govoru kandidat za gradonačelnika Imotskoga Ivan Budalić istaknuo je kako će, ako bude izabran za gradonačelnika, vlastima u Zagrebu stalno predlagati konkretne projekte za razvoj grada kojega želi voditi. “Milane, budi siguran da ću stalno zvati i tebe i sve u Vladi i županiji”, istaknuo je Budalić, obraćajući se ministru zdravstva dr. Milanu Kujundžiću. Na kraju govora pozvao je birače da svoj glas daju upravo HDZ-u. “Glasački listić moćno je sredstvo, a kemijska olovka oruđe kojim ćete u nedjelju ucrtati budućnost svoga grada”, poručio je.

Ministar zdravstva dr. Milan Kujundžić prisutne je pozvao da svoj glas daju onome kome vjeruju i za koga su sigurni da njihov glas neće iskoristi u neke druge svrhe. Dodao je da na svakoj sjednici Vlade pita kad će brza cesta od Zagvozda do Imotskoga. “U šali im kažem da smo mi Imoćani jako strpljivi, ali ako ne ide drugačije, na šake ćemo to riješiti”, dodao je Kujundžić. Zaključio je kako nijedan kraj u Hrvatskoj nije dao za medicinu poput Imotskoga te da su za bolnicu u Zagvozdu već osigurana financijska i tehnička rješenja.

Kandidat za dožupana Ante Šošić također je u svom obraćanju izrazio zadovoljstvo pripremljenim i realiziranim projektima, a Budaliću je kazao kako će Splitsko-dalmatinska županija riješiti Grad jedne brige. “Više će sredstva ostati u gradskoj blagajni, jer će županija osigurati novac za udžbenike”, kazao je.

Kandidat za Splitsko-dalmatinskoga župana Blaženko Boban stigao je u Imotski unatoč izbornim obavezama u Solinu i Splitu. “Iznimno je važno da i u Imotskom, ali i u županiji, već u prvom krugu pokažemo snagu HDZ-a. Pozivam vas da svoj glas sate Ivanu Budaliću i da pokažete snagu imotskoga srca i da podržite onoga koji se odlučio staviti na raspolaganje vama i čitavoj Imotskoj krajini”, kazao je. Osvrnuvši se na županijsku razinu, kazao je kako su ga suradnici pitali kako će sučeliti svoj program sa protukandidatima. “Vjerujte mi, vrlo lako, jer oni program nemaju”, zaključio je Boban.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com