Mladi Imoćani osumnjičeni za velik broj kaznenih djela teške krađe

Službenici Policijske postaje Imotski dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom i maloljetnikom.

Utvrđeno je postojanje sumnje da su zajedno počinili  veći broj kaznenih djela teške krađe. Navedeni su 15. travnja  i 18. svibnja  izvršili provalu u benzinsku postaju u Cisti Velikoj te su zajedno s 19-godišnjakom 21. svibnja provalili u benzinsku postaju u mjestu Donji Proložac.

Također su 20-godišnjak i 18-godišnjak 20. travnja provalili u prostor zdravstvene stanice i ljekarne u Zagvozdu  iz koje nisu ništa otuđili te su  21. travnja  izvršili provalu u ured pošte u  mjestu Zagvozd.

Protiv njih će biti podneseno posebno izviješće kao nadopuna kaznenih prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.

Također, službenici Policijske postaje Imotski dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe u dobi od 27, 24 i  22 godine. Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da su provalili u stan u Imotskom iz kojeg su otuđili parkete i ljepilo vrijednosti oko 18 tisuća kuna te ih prodali trećoj osobi. Otuđeni predmeti su pronađeni, oduzeti i vraćeni vlasniku.  Protiv njih je nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu podneseno posebno izviješće kao nadopuna kaznene prijave za kazneno djelo teška krađa, prenosi PU Splitsko-dalmatinska.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com