COR – Dani otvorenih vrata udruga

Povodom Dana otvorenih vrata, udruga Centar za održivi razvoj organizira različita događanja: Radionicu izrade životopisa, Volonterski kružok, Pomoć u učenju i pružaju odgovore na upite vezane uz transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima.

RADIONICA IZRADE ŽIVOTOPISA

U vrijeme velike nezaposlenosti moramo znati kako potencijalnom poslodavcu predstaviti sebe u najboljem svjetlu. To ćemo najbolje napraviti dobrim životopisom. Sutra, 25. svibnja, u 12 sati dođite u Centar za održivi razvoj kako bi Vam predstavili Europass životopis i pomogli  napisati vlastiti životopis. Zbog ograničenog broja računala i mjesta potrebna je prijava na radionicu. To možete učiniti prijavom na ovoj poveznici , putem telefona ili mailom na adresu cor.dalmacija@gmail.com.

VOLONTERSKI KRUŽOK

Povodom Dana otvorenih vrata udruga pozivaju se svi volonteri i oni koji to žele postati da dođu u prostorije udruge (ul. Biskupa Paškala Vujčića 1) u petak, 26. svibnja.

Teme su:

– prethodna iskustva i usporedbe

– koristi od volontiranja

– kako još možemo pridonijeti volontiranjem

POMOĆ U UČENJU

U udruzi Centar za održivi razvoj se duži niz godina održavao volonterski program Pomoći u učenju. Tijekom Dana otvorenih vrata, udruga će u subotu, 27. svibnja, omogućiti djeci pohađanje satova iz matematike, hrvatskog i engleskog jezika. Volonteri za pružanje pomoći u učenju su učenici srednjih škola, uz nadzor djelatnika udruge. Cilj programa je učenicima osnovnih škola, osobito onima slabijeg imovinskog stanja, osigurati besplatnu pomoć u učenju kako bi uspješnije svladavali nastavno gradivo.

Prijave za besplatnu pomoć u učenju možete napraviti putem telefona, mailom na adresu cor.dalmacija@gmail.com ili na Facebook stranici. 

Raspored Pomoći u učenju 27.05.2017.:

9.00 Matematika

11.00 Hrvatski jezik

13:00 Engleski jezik

UPITI O TRANSPARENTNOM UPRAVLJANJU JAVNIM DOBRIMA I PRIRODNIM RESURSIMA

U okviru projekta “Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima” dobit ćete odgovore na upite vezane uz transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima tijekom 25. i 26. svibnja od 9 do 16 sati. 

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com