Osam medalja za TKD Imotski iz Karlovca i Fojnice

Taekwondo klub Imotski u subotu je nastupio na turnirima u Karlovcu i Fojnici, dok je u nedjelju održano prvenstvo kluba s djecom iz Imotskog, Prološca, Lovreća, Ciste, Zmijavaca i Krivodola.

U Karlovcu je nastupilo skoro 900 natjecatelja iz 78 klubova i 17 država.  Natjecatelji s manje iskustva, odnosno nižeg pojasa, iskoristili su priliku nastupiti u B juniorima i kadetima s protivnicima sličnog natjecateljskog staža. Najbolji rezultat ostvarili su Dario i Dijana Mršić koji su osvojili zlatne medalje. Srebrnu medalju osvojile su Katja Šuto i Nina Kraljević, dok je Lorena Miloš bila brončana. Antonio Gudelj u najbrojnijoj kadetskoj kategoriji namjerio se na pobjednika kategorije odmah u prvom kolu te je ostao bez plasmana. U A seniorkama nastupila je i Marta Šimunović koja je osvojila brončanu medalju. U ukupnom poretku B juniora Imotski je zauzeo 3. mjesto sa samo bodom manje od prvoplasiranog.

Na natjecanju u Fojnici, koje ove godine slavi dvadeset godina održavanja, nastupili su kadeti Mijo Zdilar i Marko Grbešić. Obojica su turnir završili relativno uspješno osvojivši brončane medalje.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com