Svečano započeli “Dukati moga zavičaja”

Svečanim podizanjem zastave Dukati moga zavičaja,istoimenog projekta učenika i nastavnika OŠ Stjepan Radić iz Imotskog,kod Gradske fontane, uvodnom riječju prof Ivane Petričević i ,pozdravnim govorom ravnateljice škole prof.Monike Pavlović,danas je svečano otvoren kulturni tjedan u povodu 300- te obljetnice oslobođenja Imotskog i Imotske krajine od Turaka.

Izvrsnom predstavom koja je uistinu majstorski pripremljena i odrađena od strane nastavnika i učenika  škole Imoćai su na najljepši način uvedeni u čitav niz programa koji slijede u danima ovoga tjedna,a u izvođenju  učenika i nastavnika OŠ Stjepan Radić.

Predstava u kojoj je svaki detalj simbol života i baštinskog naslijeđa Imotskog i Imotske krajine ,predstava koja je imale predivnu scenu i kostime, ozbiljnost izvođača,sve to nagnalo je dupkom punu dvoranu da se ustane i dugotrajnim pljeskom pozdravi izvedbu.

Čestitke redatelju prof. Sanji Bago,majstoru scene prof.Marku Mendešu i svakom izvođaču.Još jednom  je vidljiv neiscrpan talent naših učenika.Program Dukati moga zavičaja nastavlja se sutra od 18 sati u Pučkom otvorenom učilištu.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com