25. obljetnica mature generacije ’91./’92.

Jedina generacija maturanata u stoljetnoj povijesti imotske gimnazije koja, iz više nego opravdanih razloga, nije održala maturalnu večer je generacija 1991./1992.

Nakon 25 godina, ovog ljeta, u nedjelju, 13. kolovoza, odlučili su ispraviti taj propust te će organizirati proslavu 25. godišnjice mature. Pokretač okupljanja je Leo Topić koji je otvorio Facebook stranicu “Imotski maturanti-generacija 91./92.”, a vrlo brzo su mu se pridružili Matilda Stipić, Krešimir Vuksan, Tina Luetić, Nikolina Divić i Maja Rebić te oni čine kostur organizacijskog odbora.

– Okupili smo gotovo sve razrede iz obje smjene i za svaki razred odredili koordinatore, ali koristimo priliku pozvati sve zainteresirane maturante iz obje smjene koji ove godine obilježavaju 25 godina mature, a još uvijek ne znaju za ovu našu inicijativu. Putem Facebook stranice mogu se informirati o detaljima i pridružiti nam se. Tko nije na društvenim mrežama može nazvati  091 484 20 61. Očekujemo da će se okupiti oko 200 maturanata, rekao nam je Topić

Nažalost, većina maturanata imotske gimnazije ove (i ne samo ove) generacije živi izvan Imotskog i Imotske krajine, ali ovakva okupljanja su prilika da se barem na kratko okupe u rodnom kraju.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com