Imoćani pobjednici 2. Memorijalnog bridž turnira „Jerko-Jerry Kovač” u Posušju

U Parku prirode Blidinje održan je dvodnevni 2. Memorijalni turnir u bridžu „Jerko -Jerry Kovač“ kojim je započelo „Posuško lito“.

Turnir je organizirao Bridž klub Herc iz Posušja, a sudjelovali su bridž klubovi iz cijele Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Sudjelovalo je ukupno 48 igrača, zbog čega su organizatori iznimno zadovoljni.

Prvo mjesto osvojili su Krešo Tomić i Tvrtko Picukarić iz Imotskog, drugo mjesto pripalo je domaćem paru Leu Poliću i Zoranu Bakuli, dok su na trećem mjestu završili Maja Mrša i Ana Čeović iz Dubrovnika. Nagrade su dodijeljene i najboljem ženskom paru Renati Petrović-Bilušić i Ireni Rukavina iz Zagreba, najbolji strani par su Ljubo Žuljević i Boro Mikulić iz Splita, a najbolji mix par turnira su Dragana Ognjenović i Siniša Vuleta iz Sarajeva.

Podsjetimo, turnir je posvećen Jerku Kovaču koji je preminuo 1. prosinca 2015.g. u 103. godini života i pokopan na groblju Ričina. Na svoj 102. rođendan, Jerko Kovač, član Bridž kluba Dubrovnik, zaigravši na timskom Kupu Hrvatske u Dubrovniku, ispisao je povijest upisom u Guinnessovu knjigu rekorda kao najstariji aktivni igrač bridža na svijetu.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com