Prvi put u Imotskoj krajini Županijsko stručno vijeće stručnjaka edukacijsko – rehabilitacijskog profila

Danas će se u OŠ Ivan Leko Proložac održat  Županijsko stručno vijeće  stručnjaka edukacijsko – rehabilitacijskog profila na kojemu će sudjelovati brojni logopedi, socijalni radnici, pedagozi i rehabilitatori. U zadnjih dvadesetak godina ovo je prvi put da se vijeće održava na prostoru Imotske krajine.

Obzirom da je to posljednje vijeće u ovoj školskoj godini  ono će bit izletničko – radnog karaktera. Logopedinja OŠ Ivan Leko Ivana Kujundžić uz stručno vodstvo gđe Mirjane Zdilar provest će skupinu stručnjaka lokalitetom u Cisti Velikoj koji je od prošle godine pod zaštitom UNESCO-a.

Na arheološkim lokalitetima Crljivici i Crkvinama koja su najveće nalazište stećaka u Hrvatskoj i ostaci čak pet starokršćanskih crkava upoznat će se s bogatom poviješću i počecima pismenosti našega naroda. Zatim će se uputiti prema Prološcu gdje će ih  primiti i ravnatelj škole.

Na vijeću će biti  imenovama i nova voditeljica ŽSV-a jer je dosadašnja, gđica Bruna Dadić, postala donačelnicom općine Okrug kod Trogira. Na skupu će sudjelovati i viša savjetnica AZOO-a gđa Luči Lončar.

Nakon odrađenog posla skupina će se uputiti prema Crvenom i Modrom jezeru. Razgledat će ljepote Imotskog i spustiti se do zelene katedrale u Prološcu gdje im domaćini pripremaju i prigodni domjenak.

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com