Imotski oldtimer klub priprema do sada neviđenu izložbu

Vrijedni članovi oldtimer kluba Imotski aktivno će se uključiti u obilježavanje 300-te obljetnice oslobođenja Imotskog i Imotske krajine od Turaka, ali isto tako realizirati svoj program.

Naime, dogovorili su se da ovogodišnji susret i svojevrsna izložba starih automobila u Imotskom, koja je samo prošle godine dobila niz priznanja i pohvala, bude u programu koji će trajati čak tri dana, od 11. do 13. kolovoza.

– To će biti posebni susreti vlasnika oldtimera ne samo iz Hrvatske, već i iz mnogih stranih zemalja. Želimo da se svi sudionici na jedan način uključe u našu veliku proslavu. Središnja događaj je 12. kolovoza kada će se Imoćanima i njihovim gostima predstaviti do sada neviđen izložak starog Rolls-Roycea iz 1929. godine te na desetke vrijednih starih automobila. Cilj nam je da u Imotskom otvorimo i muzej oldtimera jedinstven u Hrvatskoj. Već sada imamo oko 50 vrlo vrijednih starih automobila i, ono najvažnije, imamo volju članstva, ali i potporu Grada Imotskog, riječi su Note Topića agilnog predsjednika kluba.

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com