Oldtimer club Imotski organizira izložbu Mercedesa

Kako se približava blagdan Gospe od Anđela i dan grada Imotskog,tako na jedan način rastu i tenzije kod mnogih koji će na jedan način svojim programima uveličati taj dan,ali i  pridužiti se obilježavanju  300-te  obljetnice oslobođenja Imotskog i Imotske krajine od Turaka.U

Upravo 2. kolovoza osim najavljenog dolaska predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.mnogih ministara,uzvanika i gostiju, svečanu svetu misu kod spomen križa na Topani predvoditi ćše uzoriti kardinal Josip Bozanić.No, osim toga “Oldtimer klub Imotski”,priprema zaista zanimljivu izložbu na otvorenom.Naime od 11 do 13 sati 2,kolovoza  od nove pošte ulicom Vladimira Nazora sve  do stare zgrade Gimnazije biti će parkirani isključivo automobili marke Mercedes i to isključivo u vlasništvu Imoćana,njihovih zetova,rođaka,svakako onih koji na neki način imaju korijene u Imotskoj krajini.

-U ta dva ,ili eventualno tri sata svojevrsne izložbe Mercedesa,već sada su svoj dolazak  najavili više od pedeset vlasnika Mercedesa raznih godina proizvodnje iz mnogih mjesta LIjepe naše i inozemstva.A tek koliko će biti naših s krajine.!?Biti će to toga trenutka najveća izložba , najboljih automobila na svijetu ,riječi su Note Topića predsjednika Oltimer kluba Imotski, koji  se ozbiljno pripremaju za  taj  događaj.

Osim toga kako doznajemo 2. kolovoza je i program u večernjim satima koncertom na otvorenom,a u pripremi je i tradicionalni 15-ti po redu Tinel u okružju obnovljene crkvice Gospe od Anđela u kasnijim večernjim satima.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com