Završne pripreme za Magic Time Vinyl Festival

Počelo je odbrojavanje za dugo iščekivani Vinyl Festival! Organizatori i ljubitelji festivala već odavno uređuju prostor Perinuše i  radove privode kraju. Jedanaest ljubitelja vinylskog zvuka sastavili su playliste iz osobnih kolekcija i već ih svrbe prsti da  naviju svoje ploče. Radi se o Festivalu s orginalnim konceptom na kojem se isključivo vrte gramofonske ploče. Dakle,  nikakav oblik digitalnog zvuka ni koncerti nisu predviđeni, nego samo dobre stare gramofonske ploče s kojih će se krckaji igle pomiješati sa žuborom rijeke.

Festival se rasprostranio na dvije oveće livade s obje strane rijeke Vrljike, dijelomično u suncu, a djelomično u hladovini, tako da će ljubitelji dobre glazbe, ali i prirode, uistinu moći uživati u retro-zvuku s mjesta kojega odaberu..
Festival organizira ekipa ljubitelja ploča i prirode oko rijeke Vrljike, sa željom da i posjetitelji uživaju u jedinstvenom okruženju Perinuše. Predstavit će im se glazba iz nekih prošlih vremena koju nemaju priliku čuti na radiju i mp3-cama. U dva dana će se sigurno zavrtjeti svi mogući glazbeni pravci, od ranih 60-tih godina do praga 90-tih. Što se tiče glazbenog izbora, po danu će se održavati rtiti vinyl-slušaonica, a navečer se odvrću pojačala, izuvamo cipele i plešemo na livadi.
Vremenska prognoza za weekend festival je optimalna, vrijeme će biti savršeno za jedan ovakav doživljaj i izležavanje na livadama pod modrinom imotskog neba, uz zvukove s ploča koji će nas sve okupiti.

Nekoliko korisnih preporuka kako biste se u potpunosti pripremili na čari festivala:

– Obavezno ponestite džempere, jakne ili ogrtače. Iako smo usred ljeta, večeri uz rijeku Vrljiku mogu biti svježe.
– Ako ćete doći po danu,  ponesite deku kako bi se mogli ugodno izležavati u hladovini.

– Ako ćete ostati  na oba dana festivala, postavite šator. Prostor za kampiranje je osiguran.

I za kraj, ono najvažnije: Želimo da okoliš Perinuše i prirodu rijeke Vrljike nakon festival ostanu čisti. Na prostoru održavanja  festivala postavljene su bačve u koje možete bacati otpad pa vas ovim putem molimo da vam ne bude teško prošetati nekoliko koraka i baciti ga na za to predviđena mjesta.

Vidimo se na Vrljici!

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ad
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com