Gradonačelnik Budalić organizirao prijam za taekwondoašice Mateu Kolovrat i Stellu Kavelj

Gradonačelnik Imotskog Ivan Budalić, njegov zamjenik Milan Zdilar i potpredsjednik Gradskoga vijeća Branislav Škeva danas su u gradskoj vijećnici primili Mateu Kolovrat, članicu Taekwondo kluba Imotski, koja je na nedavnim Olimpijskim igrama gluhih u Turskoj osvojila srebrnu medalju, i višestruku prvakinju Hrvatske u taekwondou Stellu Kavelj. Prijamu su nazočili i treneri imotskoga taekwondo kluba, Mihovil Bubalo i Ivan Bubalo.

Gradonačelnik Budalić čestitao je taekwondoašicama na njihovim uspjesima i poželio nastavak uspješne sportske karijere.

“Čestitam vam i zahavljujem na vašim uspjesima jer na taj način u svijetu promovirate naš grad i svoj klub. Jednako tako zahvaljujem i što u našem gradu promovirate sport kao jednu uistinu zdravu i poželjnu aktivnost. Na prijam smo pozvali i našega Ivana Katanušića, koji je na Svjetskom prvenstvu u atletici za osobe s invaliditetom osvojio treće mjesto i brončanu medalju u bacanju diska. On, nažalost, nije mogao doći, ali i njemu također upućujem čestitke i najavljujem da ćemo i za njega organizirati prijam”, kazao je Budalić.

Treneri su domaćine upoznali s načinom i uvjetima rada Taekwondo kluba Imotski, ali su istaknuli i probleme s kojima se susreću. U prvom redu, ističu treneri, radi se o problemu s prostorima za treninge.

“Grad će u svakom slučaju pomoći i razgovarat ćemo o načinima na koje možemo zajednički riješiti problem treniranja za vaš klub”, istaknuo je Budalić.

Potpredsjednik Gradskog vijeća Branislav Škeva dodao je kako će se organizirati i godišnja nagrada za sportaše.

“Mislim da je to način na koji možemo popularizirati sve sportove u gradu i pokazati sportašima da cijenimo njihov rad. Uspjesi ovih cura, ali i mnogih drugih sportašica i sportaša u našem gradu svakako su vrijedni hvale”, izjavio je Škeva.

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com