Biciklijada humanitarnog karaktera

Kao i prošle godine kada su humanitarnom biciklijadom prikupljena sredstva za kupnju terapeutskog bicikla Udruzi osoba s invaliditetom Imotski, i ovogodišnja biciklijada ima svoju humanitarnu notu.

Prikupljena sredstva iskoristit će se za kupnju opreme potrebne za rad Udruge osoba s invaliditetom Imotski i na taj način još jednom potvrditi partnerski odnos KUM-a Proložac s ovom važnom Udrugom.

Organizatori pozivaju sve koji žele da se odazovu akciji, provozaju na svojim biciklima i pomognu u nabavci opreme svojim donacijama na račun otvoren samo za ovu prigodu IBAN: HR14 234 0009 151 0879 543.

Biciklijada starta sa šest startnih pozicija – Proložac, Imotski, Runovići, Zmijavci, Grubine i Zagvozd – nakon čega biciklisti voze zadanom rutom do Glavine Donje, odnosno parkinga trgovačkog centra Park&Shop gdje se sastaju biciklisti iz svih smjerova i gdje se organizira prigodni program. Za program je zadužena Sportska akademija „Sportko“ iz Imotskog, a većina programa je vezana uz biciklistički poligon i utrke za djecu.

Bicikljada Imotske krajine „Đir za zdravi život“ organizira se već osmu godinu zaredom, a ove godine će se održati u nedjelju, 20.kolovoza.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com