5

Info štand i podjela brošura “Upravljajmo dobro NAŠIM dobrima”

Centar za održivi razvoj Vas poziva da preuzmete primjerak brošure Upravljajmo dobro NAŠIM dobrima i informirate se o projektu na info štandu u ponedjeljak, 14. kolovoza, od 10 do 12 sati, ispred robne kuće IMA.

Na štandu će predstavnici partnerskih organizacija i ustanova uz tiskane materijale pružati informacije o projektu “Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima” te razgovarati s građanima o problemima vezanim uz projektne teme.

Projekt „Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima“ u partnerstvu provode UDD – Udruga za demokratsko društvo iz Zagreba, Udruga Dobra iz Metkovića i Centar za održivi razvoj iz Imotskog s ciljem podizanja svijest građana o važnosti i dobrobitima odgovornog i transparentnog upravljanja javnim dobrima i prirodnim resursima. Projekt financira Europska unija u okviru programa IPA 2012 “Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima”. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Više informacija o projektu možete pogledati ovdje.

Brošuru u elektronskom obliku možete pronaći na poveznici: Upravljajmo dobro NAŠIM dobrima.

www.cdr.hr

Prikaži komentare

Još nema komentara

Komentiraj