Završen 25. Memorijalni nogometni turnir “Ante Bruno Bušić”

Sinoć je završen 25. memorijalni nogometni turnir Ante Bruno Bušić u Vinjanima Donjim.Turnir je održan pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kirtaroivić.

U finalnoj utakmici sastali su se Široki Brijeg i Rudeš.U zanimljivoj i kvalitetnoj utakmici na kraju je rezultat bio 3:3,a tek nakon izvođenja penala,pobjednički pehar otišao je u Široko Brijeg.Konačni rezultat 7:6 za Široki Brijeg..

Nagrade za prvo mjesto, pehare i medalje uručio je pobjednicima pročelnik za društvene djelatnosti  naše županije Tomislav Đonlić.Nagradu najboljem igraču turnira Danijelu Kožulu uručio je gradonačelnik Ivan Budalić.Najmlađi igrač je Toni Slišković iz NK Vinjana,najbolji vratar Josip Čondrić iz NK Rudeša.Ono što je posebno krasilo ovaJ 25.-ti jubilarni turnir,a što je već i poznato, jeste izvrsna organizacija turnira od strane domaćina,tako da su i ovoga puta gosti turnira bili izuzetno zadovoljni.Treće mjesto pripalo je HNK Zrinskom iz Mostara,dok su četvrti domaćini NK Vinjani.

Fotografije: NK Vinjani

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com