Branitelji oštro reagirali na oskvrnuće spomen ploče Rajka Loze

Koordinacija braniteljskih udruga Imotske krajine oštro je reagirala na oskvrnuće spomen obilježja junaku Domovinskog rata i pripadniku 4. Gardijske brigade Imoćaninu Rajku Lozi. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Devastirajući Grb 4. Gardijske brigade ruše najsvjetliji temelj na kojem je stvorena RH.

Šarajući po Spomen obilježju  gdje je svoj život ostavio jedan od legendi 4. gardijske brigade RAJKO LOZO,  stavljaju u iskušenje strpljenje  njegovih suboraca. Mišljenja smo da ovakve negativne  konotacije    počinitelj je motiviran huškaškim tekstom s portala koji potiče mržnju prema svemu što je hrvatsko, a posebno prema ljudima koji su je stvarali. Dok se mi Hrvatski branitelji ne bavimo ni masovnim ubojicom ni zvijezdom petokrakom koja je usput rečeno ubila Rajka Lozu, oni  ponovo udaraju po nama ( Grb 4.Gardijske brigade Gripe, Spomen  ploča Rajko Lozo – Zadar, Spomenik 9 bojne – Split, Spomen ploča Jasenovac, Spomen Ploča Velimir Đerek – Vukovar i druge…Do kada će svi javni mediji posvećivati više pažnje nazivu Trga u Zagrebu nego  ljudima koji dali živote za stvaranje suverene neovisne RH.

Pitamo se što je Jugofilima sljedeći potez i što bi trebali napravit da bi se institucije RH pokrenile, probudile i trajno zaštitili mjesta pogibije najsvetijih sinova Domovine.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com