Svečani prijem Matee Kolovrat u Splitsko-dalmatinskoj županiji

U svečanoj dvorani Splitsko – dalmatinske županije jučer je održan prijem sportaša koji su nastupili na Olimpijskim Igrama gluhih s područja cijele županije.

Sportaše su ugostili pročelnik Odjela za društvene djelatnosti Tomislav Đonlić i župan Blaženko Boban koji su, među ostalima, čestitali Matei Kolovrat na tituli Olimpijske viceprvakinje za osobe s oštećenjem sluha.

Podsjetimo, osamnaestogodišnjakinja je članica Taekwondo kluba Imotski te je prošle godine osvojila naslov Svjetske prvakinje, a u srpnju ove godine  u turskom gradu Samsun-u  okitila se Olimpijskim srebrom.  Matein trener, ujedno trener reprezentacije, Ivan Bubalo naglasio je dobru suradnju kluba sa Županijom. Osim svjetske i olimpijske medalje , Bubalo je spomenuo i druge izvrsne rezultate Matee Kolovrat kao i Stele Kavelj  te ostalih članova taekwondo kluba Imotski.

Ove jeseni klub očekuje nastup na dva jaka G-1 turnira, te čitav niz turnira za mlađe kadete i kadete. Trener naglašava kako s međunarodnim turnirima rastu i troškovi, također spomenut je i problem dvorane za treninge T.K. Imotski, a za kraj svakako očekuje nastavak suradnje sa Županijom te drugim sponzorima i donatorima.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com