1
281

Večeras u 18 sati predstavljanje knjige Josipe Pavičić “Šest milimetara”

Večeras u 18 sati u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Imotski na rasporedu je predstavljanje knjige “Šest milimetara” Josipe Pavičić Berardini.

Suočivši se s dijagnozom karcinoma dojke u 35. godini odlučila je da će karcinom prihvatiti kao dar. Bio je to prvi od šest koraka prema izlječenju koje je iskreno, emotivno i s mnogo snage i hrabrosti opisala Josipa Pavičić Berardini u svojoj knjizi “Šest milimetara”.

Kako se osjeća žena nakon dijagnoze karcinoma, od čega se sve mora oprostiti i kako može ponovno osmisliti svoj život, ali i koje popratne pojave terapije može očekivati, kako prilagoditi prehranu – na sva ta pitanja Josipa Pavičić Berardini dala je u svojoj knjizi jasne, praktične i provjerene odgovore. Ne dopustivši da je strah nadvlada, s punom sviješću suočila se s odlukama koje su bile pred njom, a njezina ispovijest može pomoći i brojnim drugim ženama koje se suočavaju s dijagnozom karcinoma. Bilo bi dobro kad bi njeno iskustvo ponukalo sve žene na redovite preglede, jer samo na taj način može se pravovremeno reagirati.

Prikaži komentare

Još nema komentara

Komentiraj

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com