Večeras u 18 sati predstavljanje knjige Josipe Pavičić “Šest milimetara”

Večeras u 18 sati u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Imotski na rasporedu je predstavljanje knjige “Šest milimetara” Josipe Pavičić Berardini.

Suočivši se s dijagnozom karcinoma dojke u 35. godini odlučila je da će karcinom prihvatiti kao dar. Bio je to prvi od šest koraka prema izlječenju koje je iskreno, emotivno i s mnogo snage i hrabrosti opisala Josipa Pavičić Berardini u svojoj knjizi “Šest milimetara”.

Kako se osjeća žena nakon dijagnoze karcinoma, od čega se sve mora oprostiti i kako može ponovno osmisliti svoj život, ali i koje popratne pojave terapije može očekivati, kako prilagoditi prehranu – na sva ta pitanja Josipa Pavičić Berardini dala je u svojoj knjizi jasne, praktične i provjerene odgovore. Ne dopustivši da je strah nadvlada, s punom sviješću suočila se s odlukama koje su bile pred njom, a njezina ispovijest može pomoći i brojnim drugim ženama koje se suočavaju s dijagnozom karcinoma. Bilo bi dobro kad bi njeno iskustvo ponukalo sve žene na redovite preglede, jer samo na taj način može se pravovremeno reagirati.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com