13 medalja za Taekwondo klub Imotski iz Mostara

U subotu je u Mostaru u dvorani na Bijelom brijegu održan međunarodni taekwondo turnir Mostar Open. Organizator turnira je mostarski taekwondo klub Cro Star.  9.Mostar Open je okupio oko 500 sportaša iz Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i cijele Bosne i Hercegovine, i to je najveći taekwondo turnir u Bosni i Hercegovini.

Turnir je otvorila generalna tajnica Sportskog Saveza grada Mostara Mirjana Bošnjak, koja je trenerici Klaudiji Marić uručila priznanje povodom 15 godina rada mostarskog Cro Stara.

TK Imotski predstavljalo je 22 natjecatelja u uzrastu kadeta i mlađih kadeta. I ovaj put najbolje su bile Imotske mlađe kadetkinje koje su na tri od četiri turnira na kojima su nastupile ove jeseni osvojile pehar u ekipnom plasmanu. Naime ovaj put osvojile su prvo mjesto u ukupnom poretku mlađih kadetkinja i drugo mjesto u zajedničkom poretku mlađih kadeta i kadetkinja, iza Zagrebačkog taekwondo saveza, a ispred 44 kluba.

Najbolji su bili Eva Zdilar, Petra Jerković i Lea Grbešić koje su osvojile zlatne medalje. Srebrnu medalju osvojile su Klara Tolić, Petra Rebić, Dijana Mršić i Anđela Brnas, dok su do bronce stigli Marko Grbešić, Mijo Zdilar, Gabriela Jerković, Lucija Grančić, Tina Šakić i Dario Mršić.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com