SONY DSC

Grad Imotski reagirao na najave o prestanku rada ŽKK Rhea

Iz Grada Imotskoga reagirali su na najave o prestanku rada Ženskoga košarkaškoga kluba Rhea. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Grad Imotski ovim putem, prvenstveno želi izraziti žaljenje zbog najave uprave kluba o prestanku rada Ženskog košarkaškog kluba „Rhea“.

Bez obzira na to koji su stvarni razlozi doveli upravu kluba za takvu odluku, jer u iste nismo upućeni, gašenje jednog kluba s velikim sportskim rezultatima nesumnjiv je gubitak za grad Imotski i hrvatski sport općenito.

S druge strane, uzimajući u obzir negativno ozračje koje se oko ove vijesti stvorilo, osjećamo se obveznima informirati javnost o tome da je Grad Imotski tijekom 2017.g., točnije do dana 26.10.2017.g. na račun ŽKK „Rhea“ isplatio iznos od 29.000,00 kn. od ukupno proračunom predviđenih 50.000,00 kn.

Gradska uprava na čelu s gradonačelnikom Ivanom Budalićem od početka mandata je spremna i otvorena za dijalog sa svakim dionikom konstruktivnog gradskog života, no u ozračju koje podrazumijeva informiranost svih uključenih strana, međusobno povjerenje i otvorenost.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com