Glumci u Zagvozdu nastupaju u Frankfurtu

U Dietzenbachu (nedaleko od Frankfurta na Majni) u petak, 24. studenoga u 20.00 sati, u dvorani Bürgerhaus Dietzenbach, održat će se predstava Kazališne družine Glumci u Zagvozdu pod nazivom “Istina”. Riječ je o predstavi napravljenoj po tekstu suvremenog francuskog pisca Floriana Zellera a u režiji Danka Ljuštine.

Uz Vedrana Mlikotu, poznatog hrvatskim iseljenicima i uz ulogu iz popularne serije “Stipe u gostima”, još nastupaju Anita Matić-Delić, Damir Poljičak i Hana Hegedušić.

Kako stoji u najavi, „Istina“ je predstava o muško-ženskim odnosima, povjerenju, braku, laganju, s puno humora koji najčešće nastaje kao posljedica nesporazuma. Glumci u predstavi gledatelje do kraja drže u napetosti, hoće li pobijediti laž ili istina, treba li uvijek govoriti istinu ili je katkad bolje lagati? Treba li lagati da se izbjegne istina koja može nanijeti još veće zlo?

Provokativna i zabavna komedija prikazuje dva bračna para. Miki (Vedran Mlikota) deset je godina u sretnom braku s Lelom (Hana Hegedušić) koju šest mjeseci vara s Anom, ujedno suprugom svog najboljeg prijatelja Davora (Damir Poljičak). Problemi nastaju jer Ana više ne može lagati svom mužu o nevjeri, a ne želi se sastajati s Mikijem samo po hotelskim sobama (želi nešto više, npr. zajednički proveden vikend) i Miki ju na sve načine uvjerava da mužu treba i dalje tajiti njihovu vezu.

Anu muči i to što je Davor depresivan zbog gubitka posla pa nije u redu da ga još i vara…

I tako se laž i preljub protežu u gotovo dva sata predstave, svi se međusobno varaju samo je pitanje tko će i kako prvi saznati za onog drugog.

Fenix-magazin/SIM

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com