Članovi Učeničke zadruge Vila Jezeranka prodavat će adventske vjenčiće

Voditeljica Učeničke zadruge „Vila Jezeranka“ Nikolina Divić zajedno s učenicima  u subotu, 2. prosinca, 2017.,   s početkom u 9:30 ispred sjevernog ulaza u Robnu kuću „IMA“ prodavat će adventske vjenčiće, aranžmane i druge prigodne božićne ukrase koje su izradili učenici – članovi Zadruge u kreativnim radionicama pod vodstvom svojih voditeljica.

Inače, „Vila Jezeranka“ je Učenička zadruga Osnovne škole „Stjepan Radić“ Imotski. Zadruga je osnovana 2016. god. na inicijativu ravnateljice, profesorice Monike Pavlović Grabovac, i u ovom kratkom jednogodišnjem razdoblju imala je nekoliko prodajnih izložbi koje su održane uoči velikih blagdana.

 

Novac skupljen od prodaje proizvode sukladno Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi namijenjen je isključivo za financiranje troškova Zadruge i održavanja njenog rada u budućnosti. Stoga ovim putem molim da apelirate na zainteresiranu javnost da  u subotu u prijepodnevnim satima posjete našu prodajnu izložbu i pridonesu njenom uspjehu u skladu sa svojim mogućnostima.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com