PROLOŽAC: Mladi napravili veliki adventski vijenac, pokrenuli su Božićno selo

Mladi iz Prološca su odlučili pokrenuli Božićno selo. Ovaj projekt započeli su tako da su fontanu u središtu mjesta pretvorili u veliki adventski vijenac. Niske temperature i kiša nisu spriječili mladež u radu i vijenac je spreman dočekao prvu adventsku nedjelju. Mladi će se kroz ove četiri nedjelje okupljati na Svetim misama nakon kojih će zajedno paliti svijeće na Trgu.

U sklopu Božićnog sela, u centru Prološca, 22. prosinca bit će otvorene kućice na kojima će se moći degustirati kuhano vino, kobasice, fritule i ostale blagdanske delicije. Da bi ova Božićna priča bila potpuna, mladi sudjeluju i u uređenju jaslica u  koritu Suvaje gdje će se, kao i svake godine, uprizoriti rođenje Isus Krista.

Mladež iz Prološca, odlučila je u svoje malo mjesto dovesti dašak božićne čarolije i sve Vas pozivaju da dođete u Božićno selo gdje ćete uživati u dobrom društvu, glazbi, hrani i piću te ugodnoj blagdanskoj atmosferi. Također, pozivaju sve mlade koji su željni rada i poboljšanja Prološca da im se pridruže u ovoj lijepoj blagdanskoj priči.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “%1$s”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com