Cista Provo za treće i svako iduće dijete dodijelit će pomoć u iznosu 50 tisuća kuna

Općina Cista Provo donijela je odluku prema kojoj će za prvorođeno dijete obiteljima dodijeliti jednokratnu pomoć u visini od 2000 kuna, za drugo dijete 3 tisuće, dok će za troje i više djece dodijeliti 50 000 kuna, raspodijeljenih u narednih 10 godina – svake godine po 5 tisuća. Dio je to plana rješavanja socijalnih problema, u kojemu se naglašava pomoć socijalno ugroženima, studentima te učenicima u prijevozu i nabavi knjiga.  Načelnik Općine Cista Provo Božo Ćubić izjavio je da se razmatra i mogućnost pomoći županije kako bi se poboljšala demografska obnova zapadnoga dijela Imotske krajine.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “%1$s”

  1. Nije Cista postala toliko bogata i odjednom joj palo na pamet da daje 50000 kuna za treće dijete, nego je Cista kao naša najtvrđa utvrda HDZ na bivšoj općini toliko opustošena tom velečanstvenom vodstvom HDZ-a ovih 25 godian da je u Cisti ostalo vrlo malo stanovništva, tako da im i nije problem platiti za nekoliko obitelji koje bi s emožda i odlućile na treće dijete u Cisti…..zar nije tako Čubeliću….

    glavno je da ste vi svi načelnici opčina sebi kupili stanove u ZG ( a neki i nesto više) tko hebe sirotinju i opustošenu domovinu. kud hdz prođe ti trava više ne raste drago gospodo…..ajde u zdravlje….

    pozz iz Švice mom lipom Im….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com