IMOTSKI: Radionica o provedbi Sporazuma o suradnji Ministarstva hrvatskih branitelja i Podravke

Grad Imotski poziva sve zainteresirane da dođu na radionicu o provedbi Sporazuma o suradnji između Ministarstva hrvatskih branitelja i Podravke d.d. vezano uz otkup poljoprivrednih proizvoda i mogućnostima financiranja projekata braniteljskih zadruga sredstvima fondova EU, koju, uz sam Grad organiziraju Braniteljska zadruge “Zima” i Referalni centar Ministarstva hrvatskih branitelja.

Na radionici će se govoriti o Sporazumu te potrebama upoznavanja zadruga hrvatskih branitelja, OPG-ova te drugih zainteresiranih s njegovim odredbama, uvjetima i načinima na koji se poljoprivredni proizvodi mogu otkupiti od strane Podravke i mogućnostima financiranja takvih aktivnosti sredstvima državnog proračuna i iz fondova Europske unije.

Program radionice:

1.      Uvod -Grad Imotski

2.      Financiranja projekata braniteljskih zadruga  sredstvima  fondova EU (Europski socijalni fond) – Ministarstvo branitelja, voditelj Referalnog centra

3.      Sporazum o suradnji između Ministarstva hrvatskih branitelja i Podravke  – voditelji procesnih aktivnosti i proizvodnje Podravke d.d

4.      Prestavljanje Programa Grada Imotskoga o potprama u poljoprivredi od 2018. do 2020. – Grad Imotski

Radionica  će se održati  u četvrtak, 11. siječnja 2018. godine u Pučkom otvorenom učilištu Imotski, s početkom u 15 sati.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com