Imotski HDZ 22. siječnja slavi 28. obljetnicu

Obilježavanje 28. obljetnice HDZ-a za Imotsku krajinu dogovoreno je za ponedjeljak 22. siječnja u dvorani Gradskog kina u Imotskom. Osim članova i simpatizera, na svečanosti se očekuje i dolazak predsjednika stranke i Vlade Andreja Plenkovića, potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića te još niz drugih visokih dužnosnika stranke iz same Središnjice te iz županije.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “%1$s”

  1. Jadna li nam majka uz HDZ….zar baš nitko ne vidi kud nas je HDZ doveo u Imotskom…
    Neću nabrajati sve što su od privrede uništili, jer po njima oni prije njih nisu znali upravljati, a evo ovi pametnjakovića znaju. Samo ću spomenuti da je prije rata bilo u Imotskom krajini oko 40 000 stanovnika, y sada nas ima oko 20 000, pa pitam ove pametnjakovića i velike Hrvate, tko nas je sada protjerao i rastjerao…d li je i sada kriv UDBA.. Kod…jugonistalgicari….crnci…Englezi…tko….
    Neka malo i o tome pokrivaju, a ne da slave što je krajina raseljenima nego ikada..
    Sramite se……pa pogledajte tko nam grad vodi….šta su ova gospođa do sada napravila u privatnom životu da bi mogli viditi jedan ovako siromašan grad koji je čak i dužan 50 miliona kuna, da li su oni uspješni privrednici, da li su se pokazali u gospodarstvu….ili je samo dovoljno svak se nedilje ići na misu , a nemati blagdan veze o ničemu….fuuuullll

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com