HDZ-ovci proslavili 28. obljetnicu, Plenković nije došao na proslavu

Sinoć su u punoj dvorani Gradskog kina u Imotskom članovi, simpatizeri  HDZ-a Imotske krajine te njihovi  brojni gosti svečano obilježili 28. obljetnicu utemeljenja svoje stranke. Nedolazak predsjednika stranke i predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, koji je bio najavljen, opravdan je laganom virozom.

„Žao je predsjedniku što nije mogao doći, ali ono što je poručio svakako je važno istaknuti, a to je kako će Vlada Republike Hrvatske realizirati sva svoja obećanja prema Imotskoj krajini, uključujući spojnu prometnicu Imotski-Zagvozd, izgradnju dnevne bolnice, izradu strategije razvoja turizma, novu policijsku postaju  te još neke projekte“, istaknuo je ministar zdravstva prof. dr. Milan Kujundžić.

Upečatljiv govor održao je i saborski zastupnik Ante Babić, istaknuvši velike planove ove Vlade kada je u pitanju ubrzan razvoj Imotske krajine.

Imotske hadezeovce i njihove simpatizere pozdravili su u svojim govorima i potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, potpredsjednik Sabora i HDZ-a Milijan Brkić, ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić, župan Blaženko Boban i predsjednik županijskog HDZ-a Ante Sanader. U ime domaćina goste je pozdravilo imotski gradonačelnik Ivan Budalić, a o povijesti stranke  od njenog utemeljenja govorio je Miroslav Karoglan.

Ono što treba istaknuti u svim govorima  imotskih gostiju jeste poziv mladima iz Imotske krajine ali i Hrvatske da ostanu u svojoj domovini, da ju grade i žive u njoj jer se, kako je istaknuo saborski zastupnik Ante Babić stanje iz dana u dan u Hrvatskoj popravlja.

Obljetnici imotskog HDZ-a nazočili su i brojni saborski zastupnici, kao i međunarodni politički tajnik stranke Miro Kovač.

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “HDZ-ovci proslavili 28. obljetnicu, Plenković nije došao na proslavu

  1. Jadna li nam majka……pa on još i slave što su uništili i raselili imotsku krajinu. Nisu im u tome davni ni Turci ni Mlečani ni Austrijanci ni Srbi…….bravo HDZ-ovci…

  2. Ima jedna narodna……
    Dok je ovaca biti će i vune…????

    Ili druga…..
    Selo gori, a baba se češlja…???

    E moji adezejci…..otvorite oči malo i pogledajte imotski i šta ste učinili od njega, neće se nikad oporaviti od vaše ruke….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com