SONY DSC

Radnje oko rješavanja kritičnih prometnih točaka u gradu ulaze u fazu realizacije

Radnje oko konačnog rješavanja dviju najkritičnijih prometnih točaka u gradu Imotskom, raskrižja za Vinjane Donje kod hotela Venezia i one kod kuće Vukadinović, ulaze u fazu realizacije. Iz Hrvatskih cesta dobili smo i službenu potvrdu o trenutačnim radnjama oko ta dva raskrižja.

Kada je u pitanju raskrižje kod Vukadinovića, iz Hrvatskih cesta navode kako je ugovorena  izrada kompletne projektne dokumentacije (idejni projekt, glavni i izvedbeni) sa ishođenjem lokacijske i građevinske dozvole.   Križanje se projektira kao četverokraki „rotor“.  Izrađen je idejni projekt te se po prikupljanju svih potrebnih posebnih uvjeta od institucija s javnim ovlastima, očekuje ishođenje lokacijske dozvole. Nakon ishođenja građevinske dozvole i rješavanja imovinsko-pravnih odnosa može započeti sa izgradnjom.

Za raskrižje za Vinjane Donje izrađeno je varijantno rješenje („rotor“) koje će biti najskorije prezentirano svim zainteresiranima.   Slijedi projektiranje i ishođenje lokacijske i građevinske dozvole te rješavanje imovinsko-pravnih odnosa, a nakon toga po provedenom javnom nadmetanju izvođenje radova, navode u Hrvatskim cestama.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com