FILMSKA SUBOTA U IMOTSKOM: Vampirko 3D i Novine

Dječak Antun obožava jezive priče, osobito one koje se tiču vampira!
Jednoga dana dobiva priliku upoznati pravog pravcatog mladog vampira Rudija i njegovu sestricu Anu, te oni ubrzo postaju prijatelji, kako to i biva.
Najveću zapetljanciju u cijeloj priči izazvali su pokušaji Antunovih roditelja da upoznaju njegova prijatelja. Rudi se pokazao kao drag i ljubazan, ali kako objasniti njegove neobičnosti: otrcani crni plašt koji nikada ne skida i koji neobično zaudara, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta?

Animirani film ‘Vampirko’ nastao na temelju likova istoimenog svjetskog bestselera gledamo ovu subotu, 10. veljače u 17:00 sati!

Subota u 20 sati !

Dvoje najslavnijih glumaca svoje generacije, trostruka Oscarovka Meryl Streep kao glavna izdavačica novina Kay Graham koja je vodila sudski spor s vladom u trenutku kada je predsjednik SAD-a bio Richard Nixon i dvostruki Oscarovac Tom Hanks koji igra ulogu urednika Washington Posta Bena Bradleeja po prvi put zajedno u povijesnoj političkoj drami Stevena Spielberga!

Radnja je usredotočena na objavu pentagonskih dokumenata, niza službenih dokumenata američkog ministarstva obran…e koji su procurili u javnost uz pomoć vojnog analitičara Daniela Ellsberga koji ih je dostavio novinarima. Dokumenti su objavljeni u Washington Postu, kojima su 1971. njegovi novinari otkrili istinu o Vijetnamskom ratu.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com