1
166

Zadnji film revije “U susret Oscarima” i prvi film ožujka je ‘Tri plakata izvan grada’ koji gledamo u SUBOTU, 3.3. u 20 sati, a nakon prvog filma koji je oduševio publiku svih generacija, stiže nam nastavak Majinih pustolovina u SUBOTU, 3.3. u 17 sati, kada gledamo ‘Pčelica Maja: Medene igre’!

‘Tri plakata izvan grada’

Mildred Hayes je majka pokojne djevojke za čije umorstvo još uvijek nitko ne odgovara. Van grada Ebbinga, u Missouriju, objavljena su tri plakata s pomoću kojih proziva šerifa Williama Willoughbyja da nije ništa poduzeo glede tog problema. Mildred kreće u pravi mali rat protiv policije, a na kraju i protiv cijeloga gradića u državi Missouri.
Film nominiran za Oscara u 6 kategorija (najbolji film, glumac, glumica, sporedni glumac, originalni scenarij, originalna glazba, montaža), isprepleten strahom i smijehom, čudnovatošću i dramom, s Frances McDormand, Woodyem Harrelsonom i Samom Rockwellom u glavnim ulogama.

‘Pčelica Maja: Medene igre’

Majina je košnica i ovog puta prepuna uzbuđenja. Ljeto se završilo i stigao je predstavnik iz Baztropolisa s važnom porukom za kraljicu. Hoće li njenu košnicu konačno pozvati na Medene igre?

Vidimo se na zadnjem vikendu revija!

Prikaži komentare

Još nema komentara

Komentiraj

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com