Kombi se zabio u ogradu, okolnosti neutvrđene

Nesvakidašnja prometna nesreća koja se sinoć, nešto iza 19 sati dogodila u ulici kralja Zvonimira , nasuprot glavnog autobusnog kolodvora, nevjerojatnom srećom prošla je bez posljedica. Naime prema onome što smo doznali iz neslužbenih izvora te iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, iz do sada neutvrđenih razloga pokrenuo se parkirani kombi za prijevoz učenika s početka prometnice koja od glavnog kolodvora ide prema ulici Kralja Zvonimira. Kombi je dobio ubrzanje, na sreću mimoišao pješake i parkirane automobile, prešao ulicu Kralja Zvonimira i zabio se u ogradni zid i ogradu jednog privatnika. Sve drugo trenutačno se ispituje. Iz izvora bliskih prijevozniku u čijem je vlasništvu kombi doznajemo da je za sada nepoznata osoba pokrenula parkirani kombi i potom vidjevši da je izgubljena kontrola nad njim, jednostavno pustila automobil da se kreće prema nizbrdici.
Iz Policijske uprave čiji su djelatnici obavili uviđaj objavljuju da se obavljaju izvidi te da će biti pokrenut postupak iz Zakona o sigurnosti prometa.

Snimke koje smo dobili s mjesta nesreće su od roditelja jednog učenika koji se sa svojim kolegama u posljedni trenutak odmaknuo od jurećeg kombija.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com