VINJANI DONJI: 40-ak žena proslavilo svoj dan

U malom moru druženja Imoćanki u povodu Dana žena bilježimo sinoćnji susret žena Vinjana Donjih, točnije dijela Rebića strane. Njih četrdesetak same su organizirale lijepu zabavu u jednom privatnom objektu.
“Od njih četrdeset samo sam ja djevojka, a one su sve udate. Muževe su ostavili da čuvaju djecu, sami priprave večeru, a one su lijepo uređene i vesele došle na zajedničko druženje. Sve organizirano u vlastitom aranžmanu što još više daje draž cijelom programu. Ovo je već druga godina zaredom da se ovako nešto organizira. Pa recite, na jednom mjestu četrdeset žena, svaka sa svakom priča, vesele se i pjevaju, zar to nije lijepo”, izjavljuje nam koordinatorica druženja i  jedina (bar za sada) neudata Marita Ždero.

Pjesme i dobre spize napretek, vedra lica i osmijesi. Hvala Bogu i dobrog razgovora tako da smo za zajedničku fotografiju morali koristiti i službeni mikrofon kako bi ih sve okupili na jedno mjesto. Zaboravile su se turske sapunice, televizija, svakodnevni kućni  poslovi. Zaslužile su to Imoćanke iz Rebića strane. I ne samo ovim povodom. Njihovo druženje može biti primjer i svim ostalim ženama da se češće u svojim sredinama druže i zabave.

 
Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com