LOKALNI DERBI: Croatia i Imotski odmjerit će snage sutra

Zaostala utakmica Treće hrvatske lige jug još iz drugog proljetnog kola, između Croatie iz Zmijavaca i NK Imotskog odigrat će se u srijedu 28. ožujka s početkom u 15 sati i 30 minuta u Zmijavcima. Za razliku od datuma kada se trebala odigrati ta utakmica,  do ove srijede puno se toga dogodilo s ova dva imotska kluba u onom natjecateljskom smislu. Croatia kao jesenski lider lige izgubila je dvije utakmice,  no očito da su se Zmijavčani kao iskusna i odlična momčad na tome malo „opekli“, pa su zaredale dobre igre i pobjede protiv renomiranih protivnika Uranie i Jadrana iz Ploča, tako da su sada ponovno u vrhu.

S druge pak strane Imotski se sunovratio na ljestvici pustim porazima i tek jednim jedinim neriješenim rezultatom i već sada mu predstoji grčevita borba za opstanak. Kako igraju, teško će biti do zadnjeg kola. I sada idu Croatiji. Što očekivati?

“Cijenimo ih, jer kada se igra lokalni derbi,  tu se svašta može dogoditi. Protivnik, u ovom slučaju Imotski, može izvući dodatnu snagu i ako se mi malo opustimo,  eto problema. Cijenim i njihova novoga trenera kolegu Ćutuka, ali nama ostaje jedna jedina opcija, a to je pobjeda i nova tri boda. Teren će sigurno biti težak, no moramo se izdignuti i pobijediti bez obzira na uvjete. Svi su mi igrači na dispoziciji i krećemo u novu pobjedu”, optimističan je trener Zmijavčana Mislav Karoglan.

U Imotskom ne cvjetaju ruže. Poslije utakmice s Neretvancem i s jedva iščupanim bodom, taj klub gleda samo dno ljestvice. Čak su i do sada strpljivi navijači u subotu poslije još jedne loše utakmice pričekali trenera Maria Ćutuka i tražili objašnjenja oko zamjena nekih igrača. Možda izgleda benigno, no ispod toga već naveliko vrije. Stoga bi, govore navijači, i bod protiv Croatie, najbolje nogometne momčadi Imotske krajine bio poput kule Topane.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com