Dvije zanimljive radionice KUM-a Proložac

U sklopu projekta “Da!Za zdravi život!” KUM Proložac organizira radionicu “Eko-svijet mladih” namijenjenu za učenike i učenice od 5.-8. razreda osnovnih škola. Zašto nam je važna zaštita okoliša, što su recikliranje i kompostiranje, a što nam predstavljaju klimatske promjene i još puno toga saznajte na radionicama koje se održavaju u Park&Shopu u Imotskom.

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete u inbox facebook stranice KUM-a, na mail kum.prolozac@gmail.com ili na broj 095/503-7181.

K.U.M. Proložac organizira ciklus radionica “Svi za jednog jedan za sve” namijenjenu učenicama i učenicima od 1. – 4. razreda osnovnih škola. Radionice će se održavati u prostorijama K.U.M.-a u Park&Shop-u, a prva je na rasporedu u petak, 20.travnja od 18 sati.

Radionice “Svi za jednog jedan za sve” usmjerene su na djecu kako bi kroz igre, zabavu, natjecanja i kreativne radionice proveli svoje slobodno vrijeme i upoznali nove prijatelje.

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete u inbox facebook stranice K.U.M.-a ili na mob: 095 503 7181. Voditeljica radionice je magistrica primarnoga obrazovanja Nikolina Petričević.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com