VOLONTIRAM – ČINIM SVIJET BOLJIM: Besplatne instrukcije za učenike osnovnih škola

Centar za održivi razvoj provodit će pomoć u učenju, odnosno besplatne instrukcije za učenike osnovnih škola od 1. do 6. razreda.

U sklopu projekta „Volontiram – činim svoj svijet boljim“ aktivnosti će se provoditi u prostorima Centra za održivi razvoj (Biskupa Paškala Vujčića 1, Imotski) u suradnji s učenicima Ekonomske škole Imotski i Gimnazije dr. Mate Ujevića.

Volonteri navedenih škola pružat će besplatne usluge pomoći u učenju učenicima osnovnih škola većinom subotom i u dogovoru s roditeljima.

Centar za održivi razvoj poziva sve zainteresirane za ovu akciju kojima je potrebna pomoć u učenju da se jave osobno našu Udrugu (prostor se nalazi na stepenicama ispod fontane prema crkvi) ili na e-mail adresu cor.dalmacija@gmail.com te se prijave za besplatne instrukcije iz matematike, Hrvatskog i Engleskog jezika.

Učenici koji su se prijavili za volontiranje odnosno rad s djecom obučeni su o svojim pravima i obvezama na edukaciji volontera održanoj u Ekonomskoj školi Imotski u suradnji s ravnateljem i profesorima.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com