Sastanak predstavnika Grada sa stečajnom upraviteljicom Imote

Održan je sastanak predstavnika grada Imotskoga i općine Proložac sa stečajnom upraviteljicom „Imote“, Anči Bašić i direktorom „Imote“ Jakovom Šabićem. Grad su prstavljali predsjednik vijeća Perica Tucak, pročelnik jedinstvenog upravnog odjela Ivica Žužul i vijećnik Mirko Perkušić, a općinu Proložac načelnik Mate Lasić.
Stečajna upraviteljica obavijestila je predstavnike Imotskog i Prološca u kojoj je fazi stečajni postupak vinarije te o vjerovnicima i napravljenim procjenama. Prestavnike grada je interesirala imovina vinarije koja se nalazi na području grada a ušla je u stečajnu masu. Stečajna upraviteljica je navela svu imovinu na području grada,Radi se o Trukulovim podrumima te zgradama na Duvanišću, Dračama kao i kompleks starog vodovoda. ,Također je obavijestila i načelnika Prološca o imovini na području te općine.
Razgovaralo se i o statusu i stanju zgrade i zemljišta vinarije na Perinuši, te o opremi vinarije. Stečajna upraviteljica je najavila da će grad Imotski i općinu Proložac obavještavati o svim novim postupcima koji se tiču stečaja vinarije. Kako doznajemo sve strane koje su sudjelovale na ovom zanimljivom skupu su izrazile zadovoljstvo tijekom i sadržajem sastanka.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com