Zbor OŠ “Josip Vergilij Perić” snima pjesmu za festival “Mali Split”

Školski zbor Osnovne škole “Josip Vergilij Perić” pod vodstvom Marije Gudelj, profesorice glazbene kulture, u petak, 8. lipnja 2018., u Splitu ce snimiti pjesmu “Sve za ljubav” kao pripremu za predstojeći nastup na 28. Dječjem festivalu “Mali Split” koji će se održati 1. srpnja 2018.
Tekst i glazbu pjesme napisao je Filip Zlatar, profesor glazbene kulture iz Splita, koji je prošle i ove školske godine predavao glazbenu kulturu u OŠ “J. V. Perić”, a pjesmu će s učenicima snimiti Jovica Škaro, umjetnički voditelj festivala “Mali Split”. Inače, nastup Zbora na Festivalu bit će popraćen koreografijom imotskih mažoretkinja pod vodstvom Sanje Matić.

Ovaj nastup pridonosi popularizaciji glazbe, te je izvrsna promocija ne samo naše Škole i Školskog zbora, nego i našeg Grada. Stoga smo se obratili gospodinu gradonačelniku i Gradskom vijeću sa zamolbom za financijsku potporu projektu vezano uz putovanja učenika, troškove snimanja pjesme, svečanu odjeću za nastup i sl. nadajući se pozitivnom odgovoru jer je ulaganje u djecu jedino pravo ulaganje u budućnost Imotskog.

Ovim putem se s istom zamolbom obraćamo svim potencijalnim sponzorima koji su voljni pomoći našim učenicima realizirati ovaj nastup na čemu bismo bili neizmjerno zahvalni, navodi se u priopćenju pristiglom iz škole.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “%1$s”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com