VINJANI DONJI: Crnogorac uhvaćen sa 422 kilograma marihuane

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.
Naime, prilikom ulazne granične kontrole na graničnom prijelazu Vinjani Donji, oko ponoći 11/12. lipnja, policijski službenici i službenici carine su u cilju provjere osoba, vozila i robe koja se prevozi, obavljajući pregled teretnog i priključnog vozila registarskih oznaka Republike Crne Gore kojim je upravljao 56-godišnji crnogorski državljanin sa prijavljenim prijevozom voća, zamijetili da se među lubenicama prevozi i više paketa oblijepljenih folijom, mirisa karakterističnog za drogu marihuanu.
Muškarac je odmah uhićen dok je pretragom vozila pronađeno 397 paketa sa ukupno 422,3 kilograma marihuane.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 56-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.
Dovršeno kriminalističko istraživanje nastavak je niza složenih i uspješnih istraživanja iz domene zlouporabe droga na području PU splitsko dalmatinske tijekom proteklih mjeseci. Aktivnost policijskih službenika u uličnoj redukciji, funkcionalno partnerstvo sa djelatnicima carine i inspekcijskih službi kao i operativnost službenika Službe kriminaliteta droga te Policijskih postaja PU splitsko dalmatinske, rezultirali su kvalitetnim zahvatom u sigurnosni problem preprodaje, dostupnosti i korištenja droga.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com