Otvoreni 21. susreti “Glumci u Zagvozdu”

Na Trgu glumaca otvoreni su u subotu svečano 21. kazališni susreti Glumci u Zagvozdu,pjevanjem Lijepe naše.Susreti će ovoga ljeta ponuditi iznimno zanimljive programe sa kazališnim predstavama, koncertima,izložbama.Ono najzanimljivije svakako je program od 13. srpnja kada na Biokovi na vrhu sveti Jure pijanistički koncert ima Talijanka Elisa Tomellini.

21. Susrete otvorio je župan Blaženko Boban,posebno najavljen kao prvi župan Splitsko dalmatinski u toj ulozi.Župan je obećao i konkretnu financijsku pomoć ovim susretima,što je izazvalo pravu euforiju u gledalištu.

Susreti su trebali započeti nastupom glumaca Gradskog Satiričkog kazališta Kerempuh iz Zagreba predstavom „Traži se novi suprug“.U posljednji trenutak zbog povrede glavnog glumca predstava je otkazana,a onda je kako nam reče duša kazališnih susreta Vedran Mlikota, „uskočio“ komičar Željko Pervan.Dakako da je sa svojom standup komedijom Pervan izazvao smijeh ,ali i pljesak više od tisuću onih koji su došli otvoriti susrete.

Prije samoga otvaranja u Domu kulture na Trgu glumaca otvorene su dvije izložbe i to izložba radova umjetnika Dalibora Popoviča,kao i izložba fotografija sa legendarnog uspona Zagvožđana na Himalaju pod nazivom Vlaji na Himalaji.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com