POLJICA: Uhvaćen Srbin koji je ilegalno prevozio Iračane i Afganistance

Policijski službenici Policijske postaje Imotski dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe, 25-godišnjim i 22-godišnjim državljanima Srbije i 41-godišnjim državljaninom Austrije, provedenim zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u RH.

Naime, policijski službenici su 4. srpnja oko 20,55 sati na imotskom području u mjestu Poljica zaustavili osobno vozilo austrijskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnji državljanin Srbije i u njemu prevozio ukupno 12 stranih državljana iz Irana i Afganistana za koje je utvrđeno da su nezakonito ušli i borave na teritoriju Republike Hrvatske.

Odmah potom, također u mjestu Poljica zaustavljeno je vozilo isto austrijskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnji državljanin Austrije, a kao suvozač se nalazio 22-godišnji državljanin Srbije, za koje je utvrđena sumnja da su bilu u svojstvu tzv. prethodnice.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja navedeni su uz kaznenu prijavu, za spomenuto kazneno djelo, predani su policijskom pritvorskom nadzorniku

Prikaži komentare

Još nema komentara

Komentiraj

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com