POLJICA: Uhvaćen Srbin koji je ilegalno prevozio Iračane i Afganistance

Policijski službenici Policijske postaje Imotski dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe, 25-godišnjim i 22-godišnjim državljanima Srbije i 41-godišnjim državljaninom Austrije, provedenim zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u RH.

Naime, policijski službenici su 4. srpnja oko 20,55 sati na imotskom području u mjestu Poljica zaustavili osobno vozilo austrijskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnji državljanin Srbije i u njemu prevozio ukupno 12 stranih državljana iz Irana i Afganistana za koje je utvrđeno da su nezakonito ušli i borave na teritoriju Republike Hrvatske.

Odmah potom, također u mjestu Poljica zaustavljeno je vozilo isto austrijskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnji državljanin Austrije, a kao suvozač se nalazio 22-godišnji državljanin Srbije, za koje je utvrđena sumnja da su bilu u svojstvu tzv. prethodnice.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja navedeni su uz kaznenu prijavu, za spomenuto kazneno djelo, predani su policijskom pritvorskom nadzorniku

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com