Održan tradicionalni turnir Zgradaša

Već tradicionalni turnir Zgradaša ove godine je održan 6. put po uzoru na poznati malonogometni turnir 4 kafića u Splitu. Organiziraju ga stanovnici zgrada na istočnom dijelu našeg grada .
Druženje se održava prije blagdana Velike Gospe jer tada najviše ljudi koji ne prebivaju cijelu godinu u Imotskom posjeti svoj grad.
“Inicijativa da se ovaj turnir održava krenula je 2012. godine a rivalstvo ovih ekipa vuče se još iz djetinjstva kad smo kao djeca na srednjoškolskom centru u Imotskom “branili” boje svojih zgrada.
Pravo sudjelovanja imaju samo stanovnici zgrada i ulice Kralja Zvonimira, a značenje ovog za nas dragog događaja pokazuje činjenica da momci koji nastupaju dolaze iz svih krajeva Lijepe naše – Zagreba, Varaždina, Istre…”, obavještavaju nas organizatori.

Nakon odigranih utakmica uslijedilo je tradicionalno druženje koje potraje duboko u noć, a sve to je upotpunjeno velikom roštiljadom, spremanjem čorbanca masterchef-a Josipa Soče, a rado se odazovu svi stanovnici spomenutih zgrada i ulice, koji uz pjesmu i gitaru uživaju i druže se kako se nekad družilo.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com