Filmovi u rujnu – Kino Mediteran Imotski

 

Stigao je rujan, stižu i novi naslovi u velikom broju. 

Filmovi za velike će biti petkom u 20:30 sati, a dječji program subotom u 18 sati. Među programom ima za svakog po malo, od trilera, akcije preko komedije i dječjih veseliša. 

Za početak gledamo komediju “Otac i sin na neslužbenom putu” (7.9.), neobičnu avanturu svjetski poznatoga glumca i njegovog otuđenog sina, a dan nakon nam stiže i novi animirani film “Ringe ringe raja” (8.9.) o umišljenom gusanu i patkama koje mu promijene život!


Slijedećega vikenda stiže nam znanstveno fantastični triler “Predator: Evolucija” (14.9.), a napetost vikenda će razbiti priča o učiteljici i njenom mopsu u filmu “Moj pas Patrick” (15.9.). Što i sam naslov kaže, ovih dana nam se vraća svima poznato lice u filmu “Johhny English: Ponovno na zadatku” (21.9.), a za sve koji su zavoljeli dječji film “Tajni život kućnih ljubimaca” koji je prije dvije godine bio u kinima, sigurno će vam biti zanimljiv i “Tajni život mačaka” (22.9.) 

Zadnji vikend krase nam kriminalistički triler “Slatka mala tajna” (28.9.) i preslatki “Stopalići” (29.9.), izvrnuta priča o Bigfootu.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com