Udruga HVIDRA Imotski: “Dajemo punu podršku prosvjedu u Vukovaru”

Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Imotski poslala nam je priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti:                                                

            Odbacujući sve političke i stranačke konotacije, i očite manipulacije braniteljima, Udruga HVIDR-a Imotski daje punu podršku prosvjedu, koji je planiran 13. listopada 2018. godine u Vukovaru, kako smo davali i svim ostalim prosvjedima na kojima su prosvjedovale Udruge proistekle iz Domovinskog rata.  Kako onda tako i dan danas nismo i nećemo podržati one koji imaju ili su imali namjeru manipulirati ovim događajima.

Svi jasno znaju zbog čega se organizira prosvjed i koja mu je svrha, stoga svi članovi HVIDR-e Imotski koji su u mogućnosti i žele ići u Vukovar imaju potporu Predsjedništva HVIDR-e Imotski.

Ovim priopćenjem želimo potaknuti mjerodavne institucije RH da napokon procesuiraju sve  ratne zločine i pronađu posmrtne ostatke hrvatskih branitelja ne samo na prostoru Vukovara već na prostoru cijele  Republike Hrvatske.

 Žalosno je što moramo na ovakav način izražavati nezadovoljstvo nakon 27 godina, zbog neučinkovitosti  odgovornih instiucija RH, za razliku od nekih drugih po  nama manje bitnih slučajeva.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com