Drugo mjesto za Taekwondo klub Imotski na BiH kupu Korejskog veleposlanika

Ovogodišnje 23. izdanje taekwondo Livno Opena kupa Korejskog veleposlanika održano je pod pokroviteljstvom Korejskog veleposlanika u Hrvatskoj i BiH Won-sup Parka koji je zajedno sa Hrvatskim konzulom u Livnu Tomislavom Vrdoljakom i službeno otvorio natjecanje. Inače zbog tehničkih problema sa dvoranom u Livnu natjecanje se održalo u sportskoj dvorani u Posušju.

Za taekwondo klub Imotski ovo je bio još jedan uspješan vikend u nizu, tako je na kraju dana u ukupnom poretku 25 klubova Imotski zauzeo drugo mjesto iza splitskog Marjana, a ispred domaćina iz TK Magone Livno. Najuspješniji Imotski uzrast bile su mlađe kadetkinje koje su osvojile uvjerljivo prvo mjesto u poretku, sa više bodova od drugoplasirane, trećeplasirane i četveroplasirane ekipe zajedno. Također u ukupnom poretku mlađih kadeta Imoćani su osvojili drugo mjesto iza Zagrebačkog taekwondo Saveza.

 

Pojedinačno najuspješniji mlađi kadet bio je Josip Katanušić koji je ostvario četiri pobjede i bodovnu razliku 76:15. Zlatne medalje osim Josipa osvojili su još i Mijo Zdilar, Petra Jerković, Ankica Patrlj, Gabrijela Maras i Ivana Bušić. Srebrni su bili Andrej Perić, Antonija Maršić, Natali Tadić, Sara Tolić, Branimir Zdilar, Gabriela Jerković i Eva Zdilar, dok su do bronce stigli Anđela Brnas, Petra Gudelj, Ela Gudelj i Laura Lukić.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com