Pet zlata i četiri pehara za Taekwondo klub Imotski s Mostar Opena

U subotu je u dvorani ”Bijeli Brijeg” u Mostaru, u organizaciji Taekwondo kluba Cro Star, održan 10. jubilarni Međunarodni taekwondo turnir ”Mostar Open” koji je ove godine okupio 450 natjecatelja iz sedam država (BiH, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Albanija, Izrael i Portugal). Natjecanje se održavalo u tri discipline borbe, forme i kick.

 Taekwondo klub Imotski nastupio je u uzrastima mlađih kadeta, kadeta i juniora. Kao što je bio slučaj na svim turnirima ove jeseni cure su opet ostvarile sjajan rezultat, pogled u statistiku tako otkriva da su cure bile najbolje u mlađim kadetkinjama i kadetkinjama. U zajedničkom poretku mlađih kadeta i kadetkinja Imotski je osvojio pehar za drugo mjesto, također u poretku kadeta i kadetkinja osvojen je pehar za treće mjesto. U ukupnom poretku borbi između 35 klubova Imotski je zauzeo treće mjesto sa 77 bodova samo 4 boda iza prvoplasiranog kluba.

Pojedinačno najuspješnija Imoćanka je Petra Gudelj koja je bila najbolja mlađa kadetkinja natjecanja. Zlatne medalje osvojili su još Petra Jerković, Sara Tolić, Dijana Mršić, Klara Tolić, srebrni su bili: Andrej Perić, Josip Katanušić, Dario Mršić, Tina Šakić Ivana Bušić, Ankica Patrlj i Petra Rebić, dok su brončani: Ana Kukavica, Meri Tonković, Anđela Brnas i Gabrijela Maras.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com