Prezentacija besplatnih edukacija osobama s invaliditetom i starijima od 54 godine

U Imotskom će se u ponedjeljak, 26. studenog 2018. u 11 sati, u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta, održati prezentacija programa besplatnih edukacija namijenjenih osobama s invaliditetom i nezaposlenim osobama starijima od 54 godine. Edukacije su s područja turizma i ugostiteljstva, a razvijene su u suradnji s poslodavcima koji su ujedno i partneri na projektu. Svaka od edukacija pažljivo je prilagođena kako potrebama poslodavaca, tako i mogućnostima polaznika te su istovremeno i izvrstan temelj za različite vidove samozapošljavanja.

Prigodni domjenak će prirediti partneri na projektu – Udruga Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER), kako bi i zorno predočili vještine kojima polaznici mogu ovladati.

Programi koji se prezentiraju su:

  1. Administratora/ica turističkog internetskog marketinga
  2. Domaćin/ica u vili i privatnom smještaju
  3. Slastičar/ka tradicionalnih slastica
  4. Pripremni poslovi u kuhinji
  5. Grill majstor/ica

Početak edukacija planiran je u siječnju 2019. godine. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na telefon: 021 361 524, mail: info@zlatnavrata.hr, osobno na adresi Centra Zlatna vrata: Dioklecijanova 7, Split ili osobno na prezentaciji. Požurite, jer je broj mjesta u grupama ograničen.

Tijekom studenoga i prosinca ove godine održat će se i promotivne manifestacije u mjestima Kaštel Sućurac, Sinj, Makarska, Brač, Hvar, Šolta i Split.

Projekt UKLJUČI SE! edukacijom u turizmu i ugostiteljstvu protiv socijalne isključenosti, financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda (UP.02.2.2.03.0023).

Partneri u projektu: Šefovi kuhinja mediteranskih i eurposkih regija (ŠKMER), Hotel Park – Potestas d.o.o., Cluster za eko-društveni razvoj i inovacije – CEDRA Split.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com